Talementin työntekijät

Talement Oy

Talement on koulutus- ja valmennusyritys. Asiakkaamme ovat yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita. Toimialueemme on koko Suomi. Ryhmäkoulutuksemme ovat ® rekisteröityjä tavaramerkkejä jotka olemme itse luoneet. Teemme mielellämme myös räätälöityjä koulutuksia. Talement tarjoaa koulutusta johtoryhmille, esimiehille, koko henkilöstölle ja yritysten hallituksille. Myös kansainvälisen kulttuuritaidon koulutus kuuluu toimintaamme.

Kaikista Talementin koulutuksista keskiarvo on 4,5 (asteikolla 1-5)

Olemme vahvuuspohjaisen ja osallistavan koulutuksen edelläkävijä. Koulutuksemme tapahtuvat pääsääntöisesti 4-8 hengen ryhmissä ja varustavat osallistujat konkreettisilla työkaluilla.

Harri Lammi

Harri Lammi

Hallituksen pj, kouluttaja

Harrilla on mittava kokemus organisaatiojohtamisesta, strategiatyöstä, valmentavasta koulutuksesta ja kansainvälisistä tehtävistä.

Puhelin: 0405035971
Sähköposti: harri.lammi[at]talement.fi

Heini Mäkilä

Heini Mäkilä

Toimitusjohtaja, Talement Oy

Heinin tausta on terveydenhuollossa, organisaation johtamisessa ja henkilöstön kehittämisessä sekä kotimaassa että ulkomailla.

Puhelin: 0405603102
Sähköposti: heini.makila[at]talement.fi

Maria Rautavuori

Maria Rautavuori

Kouluttaja

Elinikäinen oppiminen eri muodoissaan on lähellä Marian sydäntä, ja hän suorittaa kasvatustieteiden maisterin tutkintoa Tampereen yliopistossa.

Puhelin: 041 3184 266
Sähköposti: maria.rautavuori[at]talement.fi

Antti Lehrbäck

Antti Lehrbäck

Kouluttaja

Antin kiinnostuksen kohteet ovat erilaisten ihmisten kanssa työskentelyssä ja työelämän kehittämisessä. Antilla on taito ammentaa  työhönsä välineitä, joilla auttaa toisia menestymään vahvuuksiaan hyödyntäen.

Puhelin: 0413170939
Sähköposti: antti.lehrback[at]talement.fi

Hanna-Kaisa Simojoki

Hanna-Kaisa Simojoki

kouluttaja

Hanna-Kaisalla on taustaa järjestöissä, työvoimahallinnossa, yrittäjyydessä ja yrittäjyyden tutkimisessa, ja hän lähestyy ongelmia etsimällä yksilöllisiä ratkaisuja ihmisille ja organisaatioille.

Puhelin 044 491 00700

Sähköposti hanna-kaisa.simojoki(at)talement.fi