Talement Blogit

03.05.2024 / Hanna-Kaisa Simojoki

Vahvuusvalmentajan ja vahvuudet.com-portaalin avulla vahvuudet käyttöön

Vahvuusvalmentaja ja portaali tuovat ®LVK Luontaisten Vahvuuksien Kartoituksen tiimien ja koko organisaation käyttöön

Miltä tuntuisi ja mitä tapahtuisi, jos ihmiset saisivat tehdä työtä vahvuusalueillaan, työstä motivoituneina, innostuneina ja onnistuen? ®LVK Luontaisten Vahvuuksien Kartoitus on selkokielinen, suomalaisille tehty tapa tunnistaa ja nimetä vahvuuksia.

Luontaisten vahvuuksien tunnistaminen auttaa löytämään kullekin työntekijälle sopivimmat tehtävät ja kuhunkin tehtävään oikeat henkilöt. Vahvuuksien hyödyntäminen parantaa tiimien vuorovaikutusta ja auttaa optimoimaan roolituksia. Johtoryhmän toiminta tehostuu merkittävästi, kun jäsenet tuntevat toistensa vahvuudet.

Avaamme toukokuussa vahvuudet.com-portaalin organisaatioiden käyttöön.

Koulutamme yrityksestänne valitsemanne henkilön vahvuusvalmentajaksi, joka toteuttaa ®LVK Luontaisten Vahvuuksien Kartoitukset, henkilökohtaiset palautekeskustelut sekä työtiimien yhteiset vahvuussessiot. Vahvuudet.com-portaalissa hän voi myös mm. luoda vahvuuspohjaisia tiimejä. Vahvuusvalmentajan avulla saatte koko henkilöstön vahvuudet organisaationne käyttöön.

Katso lisää vahvuuskartoituksesta videolta

Ota yhteyttä Heini Mäkilään 040 560 3102 tai heini.makila@talement.fi ja aloitetaan keskustelu, miten vahvuudet.com-portaalin avulla voitte hyödyntää koko henkilöstön luontaisia vahvuuksia yrityksenne ja työntekijöittenne parhaaksi.