Talement

Ihmisissä on menestyksen ydin

Oletko ajatellut, että yrityksesi menestys kasvaa ihmiset edellä?

Vahva yritys syntyy erilaisten ihmisten erilaisista vahvuuksista oikeissa tehtävissä. Meidän tehtävämme on auttaa sinua tunnistamaan, nimeämään ja hyödyntämään organisaatiosi ihmisten luontaiset vahvuudet. Sellaiset, jotka tekevät jokaisesta parhaan omaan rooliinsa.

Vapautamme inhimillisen potentiaalin käyttöön yrityksesi kaikilla tasoilla. Autamme sinua olemaan parempi johtaja kasvattamalla ymmärrystä niin työntekijöistäsi, työtavoistasi kuin sinusta itsestäsi.  

Siksi kanssamme vahvuutesi kääntyvät voimaksesi.

Talement Oy

Olemme koulutus- ja valmennusyritys, jonka vahvuuspohjainen ja osallistava toimintatapa vapauttaa inhimillisen potentiaalin yrityksesi käyttöön. Palvelemme yrityksiä eri toimialoilla sekä julkisen sektorin organisaatioita. Kehitämme henkilöstöä, esimiehiä, johtoryhmiä ja toimitusjohtajia aina ihmiset edellä. Olemme vahvuuspohjaisen ja osallistavan esimies- ja johtamiskoulutuksen kokenut asiantuntija.

Meiltä saat sopivaa koulutusta

Olemme luoneet kaikki ryhmäkoulutuksemme itse. Räätälöimme kokonaisuuden aina organisaatiosi tarpeiden mukaan. Toimialueemme on koko Suomi ja teemme koulutuksia sekä suomeksi, ruotsiksi että englanniksi.

Ota yhteyttä meihin

Onko sinun vahvuutesi kouluttamisessa? Tule meille töihin

Kiinnostaako sinua esimiestyön ja johtamisen kehittäminen? Sytytkö toisten onnistumisesta? Saatko muutkin vakuuttuneeksi asiastasi? Haluatko kehittää pitkäjänteisesti myyntitaitojasi? Tule meille töihin, haemme jatkuvasti uusia tekijöitä tiimiimme.

Me Talementissa teemme työtä eri kokoisten organisaatioiden kehittymiseksi. Toteutamme pienryhmävalmennuksia esimiehille, johtoryhmille ja muille avainhenkilöille. Keskeinen työvälineemme on ®LVK Luontaisten Vahvuuksien Kartoitus. Tavoitteemme on auttaa organisaatioita hyödyntämään työntekijöiden luontaiset vahvuudet parhaalla mahdollisella tavalla – auttaa ihmisiä ja yrityksiä onnistumaan!

Ominaisuudet, joita Talementin tiimiläiseltä odotamme:

  • Omatoimisuus ja oma-aloitteisuus
  • Tiimipelaaja
  • Tuloksen tekeminen ja sovittujen tavoitteiden saavuttaminen
  • Kyky kohdata ihmiset
  • Sitoutuminen pitkäjänteiseen valmennus- ja myyntityöhön
  • Johtamiskokemus on hyvä lisä

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä osoitteeseen heini.makila(at)talement.fi tai soita 040 560 3102 niin keskustellaan lisää!