Talement

Ihmisissä on menestyksen ydin

Oletko ajatellut, että yrityksesi menestys kasvaa ihmiset edellä?

Vahva yritys syntyy erilaisten ihmisten erilaisista vahvuuksista oikeissa tehtävissä. Meidän tehtävämme on auttaa sinua tunnistamaan, nimeämään ja hyödyntämään organisaatiosi ihmisten luontaiset vahvuudet. Sellaiset, jotka tekevät jokaisesta parhaan omaan rooliinsa.

Vapautamme inhimillisen potentiaalin käyttöön yrityksesi kaikilla tasoilla. Autamme sinua olemaan parempi johtaja kasvattamalla ymmärrystä niin työntekijöistäsi, työtavoistasi kuin sinusta itsestäsi.  

Siksi kanssamme vahvuutesi kääntyvät voimaksesi.

Talement Oy

Olemme koulutus- ja valmennusyritys, jonka vahvuuspohjainen ja osallistava toimintatapa vapauttaa inhimillisen potentiaalin yrityksesi käyttöön. Palvelemme yrityksiä eri toimialoilla sekä julkisen sektorin organisaatioita. Kehitämme henkilöstöä, esimiehiä, johtoryhmiä ja toimitusjohtajia aina ihmiset edellä. Olemme vahvuuspohjaisen ja osallistavan esimies- ja johtamiskoulutuksen kokenut asiantuntija.

Meiltä saat sopivaa koulutusta

Olemme luoneet kaikki ryhmäkoulutuksemme itse. Räätälöimme kokonaisuuden aina organisaatiosi tarpeiden mukaan. Toimialueemme on koko Suomi ja teemme koulutuksia sekä suomeksi, ruotsiksi että englanniksi.

Ota yhteyttä meihin