Turvaa tiimisi tuottavuus

Taito täydentää toista

Vahvuudet henkilöstössä

Jokainen työntekijä  voi  vaikuttaa  työilmapiiriin ympärillään. Jokainen on myös itse paras henkilö kehittämään omaa työtään. Vahvistamme työntekijöiden työyhteisötaitoja ja autamme työntekijöitä  löytämään omat vahvuutensa ja käyttämään niitä   tiimien ja koko organisaation parhaaksi.

Annamme työkaluja ammatillisen osaamisen siirtämiseen sekä toimimiseen monikulttuurisessa työtiimissä.

Valmennukset sisältävät myös ®LVK Luontaisten Vahvuuksien Kartoituksen. Luontaisten vahvuuksien tunnistaminen ja hyödyntäminen auttaa saamaan henkilöstön kyvyt käyttöön – koko organisaation parhaaksi.

 

®LVK Luontaisten Vahvuuksien Kartoitus

®LVK Luontaisten Vahvuuksien Kartoitus on työväline, joka auttaa tunnistamaan työntekijän luontaiset vahvuudet. Kartoituksen tehnyt henkilö saa konkreettisemman käsityksen vahvuuksistaan – asioista, joita hän tekee luonnostaan hyvin ja joiden kehittäminen on tuloksekkainta. Kartoitus auttaa myös näkemään, mihin hän tarvitsee hyviä rutiineja. Samalla yritys voi ajan mittaan kehittyä vahvuuspohjaiseksi organisaatioksi, jossa erilaiset kyvyt pääsevät mahdollisimman laajasti käyttöön.

 

Lue lisää ®Luontaisten Vahvuuksien Kartoituksesta


Vahvuudet henkilöstössä koulutukset

®OSM

Osaamisen Siirtäminen Mentoroinnilla

®TTV

Työyhteisö ja Työntekijävalmennus

©KULTA

Kulttuuritaito

Suunta luodaan vahvuuksilla

Vahvuudet mahdollistavat onnistumisen

Taito täydentää toista

Meiltä saat sopivaa koulutusta

Olemme luoneet kaikki ryhmäkoulutuksemme itse. Räätälöimme kokonaisuuden aina organisaatiosi tarpeiden mukaan. Toimialueemme on koko Suomi ja teemme koulutuksia sekä suomeksi, ruotsiksi että englanniksi.

Ota yhteyttä meihin