®SSL

Systemaattisen Strategian Luominen

Harri Lammi kertoo ®SSL Systemaattisen strategian luomisesta

®SSL Systemaattisen Strategian Luominen 

Oletko joskus kuullut liian ylimalkaisesta, vain suuntaviivoja antavasta strategiasta? Oletko ehkä kuullut strategian jalkauttamisen haasteista? Oletko joskus törmännyt siihen, että johtoryhmän jäsenet ovatkin ymmärtäneet strategian eri tavalla kuin sinä toimitusjohtajana? 

®SSL Systemaattisen strategian Luominen vastaa näihin haasteisiin. Strategiaprosessissa on selkeä, konkreettinen ja osallistava.  Työvälineen sisältämät 100 strategista kysymystä mahdollistavat laajasti haarukoivan kysymyksenasettelun strategiatyölle.

®SSL Systemaattisen strategian Luominen on työväline ja prosessi, jossa koko johtoryhmä osallistuu strategiseen kysymyksenasetteluun ja strategisten tavoitteiden luomiseen voidakseen sitoutua siihen. Tällä työvälineellä ja prosessilla yhtiön strategia kiteytyy yhdelle sivulle mitattavana ja konkreettisena.

®SSL Systemaattisen strategian Luominen on markkinoiden konkreettisin ja tehokkain työväline, jolla kiteyttää omistajatahto ja johtoryhmän luomat strategiset tavoitteet yhdelle sivulle. Strategia yhdellä sivulla myös mahdollistaa sen, että strategiaa on helppo kommunikoida koko henkilöstölle ja hyödyntää myös kehityskeskusteluissa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä harri.lammi@talement.fi tai 040 503 5971.